Morena Resort

Reizen

Hoe kom je bij Morena Resort?

Curaçao is een prachtige Caribische bestemming met prachtige stranden en het kristalheldere blauwe mediterrane zeewater. Veel mensen komen hier dan ook niet één keer, maar blijven terugkomen voor meer van dit fantastische vakantieland.

Vanuit Nederland vliegt KLM dagelijks rechtstreeks op Curaçao. Ook met TUI kun je naar Curaçao vliegen, maar is er vaak een tussenlanding op Aruba, Bonaire of Sint Maarten. Er zijn ook vluchten mogelijk vanaf diverse Duitse luchthavens. De vluchtduur van Amsterdam Schiphol naar Curacao bedraagt 9 uur en 35 minuten. Je kunt ook vanaf Eindhoven vliegen met één tussenstop, de vliegtijd is dan gemiddeld 13 uur en 20 minuten. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd het langst in verband met twee tussenstops, waardoor de totale vliegtijd uitkomt op bijna 20 uur. Voor de kortste vlucht heeft vliegen vanaf Amsterdam Schiphol dus de voorkeur.

Het resort ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Hato Airport, waar je vanuit Nederland zult landen. Afhankelijk van of je via een touroperator boekt zal er doorgaans een shuttlebus worden verzorgd die bij aankomst voor je klaarstaat om je naar het resort te brengen, maar controleer dit dan even met je touroperator.
Je kunt ook rechtstreeks via het resort een transfer regelen, deze kost USD90 voor een retour voor 1 tot en met 6 personen. Hiervoor kun je contact opnemen met het resort via het contactformulier op hun website.

Paspoort voor Curacao

Nederlanders hebben geen visum nodig voor Curacao. Je dient een paspoort te hebben dat bij aankomst op Curacao nog minimaal geldig is voor de verblijfsduur plus 3 maanden. Verder dien je voor alle familieleden in je reisgezelschap (inclusief kinderen) online een ED-card in te vullen. Dit moet je voor vertrek doen. Op dit formulier dien je aan te geven waar je verblijft en voor hoelang.

COVID-19 reisadvies voor Curacao

Houd er bij alle bestemmingen in het Caraïbisch gebied rekening mee wat het reisadvies voor dit land is ten tijde van je reservering in verband met de COVID-19 situatie. Deze kan periodiek wijzigen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste reis- en visuminformatie voordat je een reis naar de Curaçao boekt. Voor de laatste informatie kun je terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 699 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen