Morena Resort

Eten & Drinken

Het viersterren resort Morena Resort beschikt over twee eigen restaurants. Bij Fuego worden in verband met de COVID-19 maatregelen momenteel geen buffetten aangeboden, maar je kunt hier à la carte ontbijten, lunchen en dineren.

Met de wekelijkse live muziek, live-cooking actie en speciale thema-avonden is het een gezellig en sfeervol restaurant. Je kunt hier heerlijk genieten van de gerechten met een prachtig uitzicht vanaf het buitenterras over het aangrenzende beschermde natuurgebied met de unieke zoutpannen van het eiland.

Voor het ontbijt wordt een typisch Nederlands ontbijt aangeboden met diverse soorten verse belegde broodjes met beleg naar keuze, pannenkoeken en eieren bereid zoals u ze wilt. Kies uit een heerlijke omelet, scrambled eggs, een gekookt eitje of een spiegelei, yoghurt met fruit of ontbijtgranen.

In verband met de COVID-19 maatregelen wordt er momenteel geen ontbijtbuffet geserveerd maar een keuzemenu waarop je kunt aanvinken welke gerechten je zou willen eten. Bij het ontbijt worden koffie, thee, vruchtensap en procecco geserveerd. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7:00 uur en 10:30 uur.

Voor de lunch is er een kleine kaart met diverse sandwiches zoals panini’s of een lekker Broodje Gezond, maar ook warme snacks zoals kip- of ossenhaassaté. Voor het diner kun je een selectie maken uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten met daarbij onder andere vlees-, vis- en vegetarische gerechten en lokale desserts. Er is ook een speciaal kindermenu.

Het restaurant Mocca is meer recent in gebruik genomen door het resort. Hier worden koffie, smoothies, cocktails, panini’s, pizza’s en pasta’s geserveerd. Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Het restaurant ligt vlak naast het zwembad en biedt een prachtig uitzicht over het natuurreservaat naast het resort.

Allergieën

Bij eventuele allergieën kun je de ober informeren, zodat hier rekening mee wordt gehouden bij de keuze van de ingrediënten.

Kindermenu

Voor het diner serveert het restaurant ook diverse speciale kindergerechten, zoals spaghetti bolognaise, spareribs en pannenkoeken, maar ook een lekkere kroketje of frikandel ontbreken niet. Uiteraard mogen ouders ook meegenieten! Daarnaast worden er diverse soorten ijs en lokale dessert geserveerd, waar de kinderen ook van zullen smullen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 699 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen