Morena Resort

Activiteiten

Bij Moreno Resort kom je met name om heerlijk te ontspannen aan de comfortabele zwembaden of aan het strand.
Maar ook voor een meer actieve vakantie kun je hier diverse sporten uitvoeren. Op Jan Thiel Strand vind je behalve een professionele duikschool diverse andere aanbieders waar je uitrusting kunt krijgen om te surfen, wakeboarden, suppen, kayakken, enz.

Fietsen

Je kunt bij Moreno Resort fietsen huren en Curaçao per fiets verkennen. Je vindt er vele mooie mountainbikeroutes, zoals langs de ruige noordkust of door de zoutpannen. Aangezien de bewegwijzering niet overal duidelijk aanwezig is, is het aan te raden om een mountainbike tour te boeken met een gids die je kan rondleiden en de beste plekjes kan laten zien.

Snorkelen

Met al het rijke onderwaterleven hier op Curaçao ligt snorkelen bijna voor de hand. Je kunt hier dan ook op Jan Thiel Strand snorkeluitrusting krijgen, maar bij veel van de stranden vind je prachtige locaties om het rijk gevulde water te bekjken en te genieten van de prachtig gekleurde vissen en, als je geluk hebt, de zeeschildpadden.

Duiken

Bij de duikschool van Jan Thiel kun je leren duiken, maar ook verschillende duiken maken als je al wat ervaring hebt met duiken. Je kunt ook een boottocht naar een ander eiland maken en daar gaan duiken. Er zijn verschillend prachtige locaties rondom Curaçao waar je mooie duiken kunt uitvoeren.

Hiken

Curaçao is een uitstekende locatie om te wandelen of hiken. Je kunt bijvoorbeeld de plantages van Curaçao met hun huizen bekijken, waarvan nog ongeveer de helft overgebleven is. Verder zijn uiteraard de zoutpannen of zoutvlaktes prachtig om te bekijken en je kunt hier veel vogels en dieren zien. Ook langs de noordkust zijn prachtige wandelroutes en kun je de ruige kustlijn goed bekijken.

Jeeptour

Je kunt een Jeeptour boeken, waarmee je met een 4WD de noordwestkust van Curaçao met het Nationaal Park Shete Boka kunt verkennen. Je vindt hier meer ruige natuur en kunt hier verschillende inhammen zien die door het wilde zeewater zijn gecreërd.

Boek een privéjacht

Om echt optimaal van het water en de zonsondergang te genieten kun je ook een privéjacht boeken. Hiermee maak je een tocht van enkele uren over de Caribische Zee en waant je wellicht eventjes de gelukkige eigenaar, terwijl je geniet van gratis drankjes aan boord en uitkijkt naar zeeschildpadden en dolfijnen!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 699 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen